Vriendenweekend bij De Putte

Groepsaccommodatie met 100% gezelligheidsgarantie

Google jij je suf naar een mooi en betaalbaar vakantiehuis voor een vriendenweekend? Stop met zoeken! Vakantieboerderij De Putte in het gezellige Brabant is dé plek om bij te kletsen met je vrienden.

Vakantieboerderij

In onze sfeervolle groepsaccommodatie voor 10 t/m 42 personen in Hoogeloon beleven jij en je vrienden mooie lange Brabantse nachten. Alle ingrediënten voor een heerlijk vriendenweekend zijn aanwezig:

 • Een ruime en rustige groepsaccommodatie, die je helemaal voor jezelf hebt. Er zijn geen andere gasten en de grote tuin biedt volop privacy.
 • Een prachtig weids uitzicht over de landerijen vanuit de tuin en de eetkamer. In de verte zie je het bos. Via de openslaande deuren loop je zo het terras op.
 • Frisse en rustgevende slaapkamers met verduisterende gordijnen. Alle matrassen en kussens zijn vervangen in september 2017. Ook op de begane grond zijn er 3 slaapkamers.
 • Een professionele keuken, die van alle gemakken is voorzien. Extra handig zijn de twee grote koelkasten en de horecavaatwasser.
 • Een gezellige eetkamer met authentieke stalraampjes, houten balken en lange tafels. Deze ruimte is ook ideaal voor een feestje. Hangtafels zijn aanwezig. Net als professionele muziekapparatuur en een beamerscherm.
 • Een zithoek met comfortabele banken en een tv.
 • Keurig nette sanitaire voorzieningen en een extra grote doucheruimte voor mindervaliden.
 • Een grote tuin met een (gedeeltelijk overdekt) terras, voetbaldoeltjes, een volleybalnet en een basketbalnet.
 • Een aparte activiteitenruimte met een tafeltennistafel (batjes zelf meenemen), een voetbaltafel en een dartbord. Ideaal bij slecht weer.
 • Een kampvuurplaats hout brengt u zelf mee.
 • Gratis wifi, binnen en buiten.
 • Veel uitgaansmogelijkheden door centrale ligging. Eindhoven,Tilburg en Reusel zijn vlakbij. 

Barbecueën? Bij  www.debbqspecialist.nl kun je een compleet barbecuepakket bestellen. Deze slagerij levert tevens grote barbecues op locatie.   

Bij groepsaccommodatie vind je nog meer informatie over het vakantiehuis en de tuin. Bekijk ook de plattegronden van de boerderij: begane grond en eerste verdieping.

Vriendenuitjes

Vakantieboerderij De Putte biedt veel sport- en spelmogelijkheden. Je hoeft dus niet weg tijdens je vriendenweekend. Maar een activiteit buiten de deur is natuurlijk wel gezellig. In de omgeving van onze accommodatie is er genoeg te doen.

 5 tips voor groepsactiviteiten: 

1. Escape House

Wie van de vrienden is het slimst? Ontdek het in het 'Jagersch Huys' in Hoogeloon. Lukt het jullie om binnen een uur het mysterie te ontrafelen en te ontsnappen? Of zitten jullie de rest van het vriendenweekend vast? Vanaf de vakantieboerderij ben je er binnen een paar minuten (3,5 km).   

2. Expeditie Jones

Vuur maken, katapult schieten, een code kraken. Expeditie Jones lijkt op Expeditie Robinson, maar het is net even anders. Je leeft tijdens dit groepsuitje in een andere tijd. In 1460 in  Hoogeloon om precies te zijn.

3. Stappen & shoppen

Doe eens gek en ga shoppen in Eindhoven, dé winkelstad van het zuiden. Zin in een kroegentocht? Daar is het Stratumseind in Eindhoven zeer geschikt voor (ruim 50 café's / kroegen). Je bent er binnen een half uur vanaf het vakantiehuis. In Reusel (11 km) kan je ook gezellig stappen met een grote groep. 

4. Kanoën

Wil je weten wat je aan je vrienden hebt? Stap met ze in een kano. De rivier de Dommel in Brabant leent zich prima voor een middagje (leed)vermaak. Er zijn meerdere opstappunten. Rofra organiseert kanotochten.   

5. Bier en frieten

Verlang jij ook weleens naar verse Belgische friet? Dit is je kans. Hoogeloon ligt niet ver van de grens met België. Binnen een half uurtje rijden ben je al in Postel, waar zelfs een compleet plein is met Vlaamse frietkotten. Een biertje van de Abdij van Postel smaakt er lekker bij!

Meer tips? Wij bespreken de mogelijkheden graag met je. Neem contact met ons op of bekijk zien & doen.  

Magisch vriendenweekend

Wil je er echt een onvergetelijk vriendenweekend van maken? Met deze 3 ideeën lukt dat zeker:    

Idee 1: Tafeltennistoernooi.

Organiseer een tafeltennistoernooi tijdens de vriendenvakantie. Verdeel de wedstrijden over meerdere dagen, dan blijft het spannend tot het einde. Vergeet niet de batjes zelf mee te nemen. De tafeltennistafel staat in een overdekte ruimte, dus bij regen gaat het toernooi gewoon door.  

Idee 2: Luxe 5-gangendiner

Kook samen met je vrienden een 5-gangendiner of maak tapas. In onze professionele keuken vind je alles wat je nodig hebt aan apparatuur en gereedschap. Zelfs au bain-marieschalen. De boodschappen kun je laten bezorgen door een supermarkt in de buurt. .   

Idee 3: Sterk kampvuur

Sterke verhalen, wie kent ze niet? Deel ze met je vrienden bij een knetterend kampvuur. Er ontstaat al snel een magische sfeer. Aan het einde van de avond ben je een stuk wijzer!   


Wil jij samen met je vrienden lange Brabantse nachten beleven?

Boek dan nu een vriendenweekend bij De Putte